2017. március 24., péntek

Itt a nagy könyvelhagyó hétvége!

2017-ben is, veszítsünk el (direkt) egy könyvet! Évek óta hagyok el könyveket szándékosan itt-ott, a Veszíts el keretein belül. Idén ráadásul, a március 24-26. között elvesztett könyveddel nyerhetsz is, ha elvesztett könyvedet feltöltöd az esemény facebook oldalára. Részletek a Tovább gomb mögött.


 A Veszíts el egy könyet! mozgalom 2008-ban indult, a nemzetközi BookCrossing mintájára. Az első évben 700 könyvet "vesztettek el" tulajdonosaik. Amikor először hallottam a mozgalomról, két órán keresztül nézegettem a könyvespolcom, hogy mit veszítsek el. Természetesen ezek az elhagyott könyvek előbb-utóbb gazdára találnak, így mindenképpen olyat szerettem volna, ami örömet okoz. Így lett az első elvesztett könyvem A végtelen történet egy példánya. 

Ha szeretnél könyvet elveszíteni, regisztrálj itt, és az "Új könyv elvesztése" menüpontban töltsd ki az űrlapot, nyomtasd ki, és rakd bele a könyvbe (érdemes pici cellux-szal beragasztani). Ezután nincs más hátra, mint kiszemelni egy forgalmas helyet, ahol biztosan észreveszi valaki, és ott hagyni. Az űrlap minden információt tartalmaz, köztük egy kódot is, amivel a megtaláló jelezni tudja, hogy hozzá került a könyv. Nagyon bízom benne, hogy ezt mindenki megteszi. 

Ha szeretnéd megnyerni a 25.000 forint értékű könyvcsomagot az Alexandra Kiadó felajánlásával, töltsd fel az elveszítendő könyvedet az esemény facebook oldalára.

Ti részt vesztek a nagy könyvelhagyó hétvégén? Hagytatok már el könyvet?

Én holnap készülök elhagyni egyet Pápán, a blog facebook oldalán meg is szavazhatjátok, melyik legyen az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése